Listen guys!

Da bai nene,asa suntem noi "pizdele".. chit ca suntem proaste cateodata,curve la propriu .. la figurat(Cand trebuie) ,ipocrite,geloase la culmi,rasfatate,enervante etcetera etcetera.. nu aveti cum sa reusiti fara noi.. nu aveti!
Ia inchipuiti-va asa in capsoarele alea seci ale voastre...va treziti dimineata cu cel mai bun prieten,in bucatarie.. va faceti cafeaua,urmand ceva de genu` "ce facem coaie azi?" .. " ne uitam la meci.. vine si Radu cu Nicu" .. " aaa tare.." ... wrong nu ? Altceva e cand te trezesti dimineata,iubita ta aia care o faci curva,enervanta,geloasa si p**a mea.. sta in niste boxeri negrii din dantela,sutien de dantela,un bronz vibrant si paru`putin ciufulit ..in fata la aragaz facand cafeaua .. eeeeee? Asa ca,degeaba sunteti misogini si comentati..fiecare aveti nevoie de cate o prezenta feminina in viata voastra si nu ma refer la mama,bunica,matusa,sora. Credeti-ma .. unele chiar merita mai mult decat un penis si ma refer strict la chestia aia care se numeste sentiment.Ca v-ati ars o data cu ce sti ce zdreanta (recunosc,mai sunt si dinastea) asta e problema voastra dar pentru asta nu trebuia sa va razbunati pe urmatoarea fata.E aiurea pentru ca generatia asta de masculi din 88 incoace in afara de pizda nu aveti nimic in cap,hai sa nu exagerez .. poate mai e unu la 100 care e baiat valabil.Chit ca esti un prapadit,vagabond mare,sarantoc,handicapat (Doamne fereste dar sa zicem) ..daca ai ceva la mansarda si putin umor iti garantez eu ca o sa-ti gasesti o femeie pe gustul tau,numai crede ca toate sunt zdrente..numai crede ca toate o ard pe interes.. bine ca daca te duce putin capu` ..poti "mirosi" repede o zdreanta si o fata ok,totul depinde de tine.

de ce?

Se intampla in viata sa faci anumite chestii doar de dragul unei persoane.Nimeni nu poate sa zica ca nu e adevarat...oricine ajunge intr'un moment al vietii sa faca asta...

Si ma intreb de ce...,,DE CE?",am gasit si raspunsul:PENTRU CA TINEM PREA MULT LA PERSOANA RESPECTIVA!eu, recunosc am facut asta de cateva ori...am acceptat sa fac ceva,am acceptat pe cineva doar de dragul unei persoane la care tin mult.Din punctul meu de vedere asta este unul din modurile prin care ii poti arata unei persoane ca tii la ea.

De exemplu daca eu fac ceva ce nu as fi facut pentru nimic in lume, e clar ca te iubesc!:P de obicei fac treaba asta doar pentru cei care merita!

Pentru o persoana draga mie as accepta orice doar sa stiu ca persoana respectiva nu va suferi si relatia mea cu ea nu se va strica.Toate astea din cauza ca am sentimente!?

!

Ei uite ca de data asta am de gand sa scriu asa,pentru mine si fete.Bun. Ia ascultati aici fetelor.
Ce faceti cand dati de baiatu` ala care va ia mintile si zilnic va scoate din sarite? E nasol,dar secretu` care sa`l tineti in continuare langa voi e sa inchideti ochii,sa ziceti "hai sa las de la mine,sa fie bine!" . Eu sunt foarte orgolioasa,dar de curand am aflat ca daca vreau sa`mi fie bine,e sa las..sa las,si iar sa las.Asa ca nu va mai ganditi doar la voi cu faze de genu` "euuuuuu? sa`mi cer iertare??? niciodata!!" .. nu frate! Daca il iubesti,tii la el... fa chestia asta si salveaza tu cuvantul "VOI",cereti scuze mai des,chiar daca e vina lui! La urma urmei tu esti fata lui si o sa aprecieze maxim ceea ce faci ca sa tii in continuare relatia.Asa`s baietii ,mereu noi suntem alea curve,proaste,nesimtite si pula mea.. dar suntem a lor,nesimtita lor! Ehhh. Gandeste`te ca doar voi doi stiti ceea ce vorbiti,si daca e sa-ti ceri iertare el n`o sa rada,n`o sa zica "haha,ce fraiera!" din contra! Deci,chit ca iti scoate el peri albi zilnic,saptamanal sau etc.. inchide ochii! Dar cu o limita, sa nu i se urce la cap.Sper ca ati inteles ideea mea,lasati putin orgoliu` la o parte cand stiti ca merita,pentru ca nu o sa va para rau! Promit solemn. Inchei aici.! :)

I don`t care.

Chiar nu-mi pasa de regulile nimanui!consider ca fiecare traieste cu propriile reguli,nimeni nu este in masura sa impuna altcuiva sa traiasca intr-un anumit fel...NU!
Tu nu ai cum sa ma schimbi, mi-am creeat un caracter puternic...am eul meu si nu ai cum sa ma contrazici sau sfatuii, chiar daca ma voi alege la final cu un esec...e esecul meu, "din greseli se invata"!
In ultima perioada am devenit brusc o persoana nepasatoare, de ce? Din cauza mediului in care vietuiesc 24/24, ma simt ca si cum as fi un catelus din ala tinut in lesa strans,nu cumva sa scape si sa faca ce vrea..ei uite ca eu am scapat....si daca am chef incalc regulile oricui!;)
-De ce daca simt nevoia sa tip,sa nu tip ca deranjez lumea?...de-al dracu am sa tip:P
-De ce sa imi pese ca un tip e cuplat cu cineva?atata timp cat mie imi place de el poate sa fie si casatorit!
-De ce sa tac cand doresc sa spun ceva importan?
-De ce sa nu am eu ultimul cuvant?>:)


Multe intrebari la care orice argument ai aduce ti-as spune simplu:NU-MI PASA!